Informaatio Body Slimin kauneushoitolissa käytettävistä tuotteista

MCCM ( Medical Cosmetics)

Mesosystem on ammatillisten kosmetiikkatuotteiden ja kauneusalan high-tech laitteiden markkinoilla yksi johtavimmista yrityksistä. Yrityksellä on muutama ulkomaanmarkkinoilla edustavaa brändiä, mukaan lukien vuonna 2006 perustetettu MCCM, joka tarjoaa monipuolisten kemiallisten kuorintojen (mono- ja sekoituksia), mesorollerin, dermapenin, ionihoidon, elektroparaation ja mesoterapian yhteydessä käytettävien sekoitusten lonjan, sekä laajan valikoiman amatillisia kasvo- ja vartaloihon hoitavia kosmeettisia tuotteita.    

Kauneushoitolassa Body Slim voit läytää juuri Sinulle parhaiten sopiva kuorinta yli 20:stä vaihtoehdoista, ja niin myös kasvojen ja vartalon mesoterapian sekoituksista etsitään Sinun ihollesi sopiva. Tämä brändi tarjoaa suuren valikoiman lipolyyttisekoituksia, jotka auttavat pitkäaikaisella vaikutuksella vartaloasi supistumisessa ja ihoasi jäämään kimmoisammaksi. 

KLAPP COSMETICS – JÄRJESTELMÄLLINEN IHONHOITO JOKAISELLE

Vuodesta1980 KLAPP COSMETICS johtaa ammatilliseen anti age-kosmetologian markkinoilla. brändi tuottaa laboratorioissaan uniikkireseptejä korkeapitoisilla aktiiviaineiden konsentraatioilla, käyttää Saksan, Sveitsin ja USA:an suurten farmaseuttisten firmojen innovaatioita, tekee perustavanlaatuista tutkimusta erilaisten komponenttien vuorovaikutustoiminnasta, tavoittaakseen parasta tulosta.

Tuotteiden turvallisuus. Klapilla on tuotteiden laadun ja turvallisuuden sertifikaatit, vastaavat saksalaisia vaatimuksia (jotka ovat huomattavasti korkeimmat Saksassa kuin muissa Euroopan maissa), suorittaa omatoimisesti lisätarkistuksia, tekee yhteistyötä DERMATEST laitoksen kanssa Frankfurt am Mainessa ja Münsterissa. Body Slim kauneushoitolassa ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua valikoimaan sinulle parhaan kasvo- ja vartalohoidon!

Lisäksi kauneushoitolassamme käytämme sellaisia maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten

Gatineau Paris

Holy Land

Bebaré Paris

Filorga ja muita

Biorevitalisaatiots varten käytämme parhaita maailmantunnettuja brändejä

90 % Body Slim kauneushoitolassa käytetty materiaali on kertakäyttöistä, lisäksi tarjoamme asiakkaille aina käsidesiä ja maskeja. Teidän terveydenne on meille korkein prioriteetti!